Antonio Alemanno

Mijn naam is Antonio, oorspronkelijk uit Italië en ik geef  sinds 2012 Abhyanga & Marma Massage (behandelingen met acupressuurpunten) en al zo’n twintig jaar yoga. Nu, sinds een paar maanden, ben ik zo blij om deel uit te maken van dit prachtige team bij Prevente.

Ik ben een aandachtige toeschouwer  en luisteraar met een sensitieve benadering, zorgvuldig afstemmend op de behoeften van je lichaam. Of je nu herstellende bent van een blessure, omgaat met stress of spanning ervaart in je schouders, nek of rug, ik help je verlichting te vinden. Ik zal je ondersteunen door met je de uitdagingen aan te gaan en ze geleidelijk aan weg te (leren) werken.

Wat is Abhyanga-massage?

Abhyanga is een techniek die wordt gebruikt in de Ayurvedische massage. Werking: de bloedsomloop verhoogt, vermoeidheid verlicht en de zenuwen kalmeert, zorgt voor uithoudingsvermogen, plezier en perfecte slaap. Daarnaast smeert het de gewrichten, verhoogt het de mentale alertheid en verbetert het de verwijdering van onzuiverheden uit het lichaam.

Kortom, mijn behandelingen kunnen u helpen:

– laat spierspanning los;

– stimuleren en versterken van het lymfestelsel;

– verhoging van de bloedcirculatie;

– mentale, emotionele en fysieke stress loslaten;

– slaap beter;

– revitaliseren van het lichaam

Welkom en tot ziens.