Prevente

Aroma – massage

Deze vorm geven wij u op een tafel met veel effleurages, lange zachte massage bewegingen. Doordat uw hele lichaam wordt gemasseerd zult u merken dat u meer in contact komt met u zelf. Ideaal voor mensen die veel ‘in hun hoofd’ bezig zijn. U voelt dat de spanning vermindert en daar heeft u nog dagen plezier van.DSCF2871
Bij de aroma massage maken wij daarbij ook gebruik van diverse warme oliën.
Uw gehele lichaam zullen wij in een uur masseren, wat een heilzame werking heeft. Tijdens en na de massage zult u een weldadige ontspanning ervaren. Een aromamassage is een massage waarbij wij gebruik maken van een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. De samenstelling verschilt per persoon omdat het mengsel wordt afgestemd op de reden van de massage. De combinatie is bepalend voor het effect van de massage. Aromamassages hebben een diepere werking omdat die ook op uw fijnstoffelijk lichaam inwerkt (lichaam en geest).
Aromamassage is geschikt voor mensen die klachten hebben zoals: lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn/migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stressklachten en wanneer het je allemaal eventjes te veel is.
Maar ook wanneer u uzelf een extraatje gunt en gewoon even lekker wilt ontspannen is een aromamassage erg rustgevend. Vooral in onze snelle Westerse maatschappij.