Ismary

Even voorstellen

 

Mijn naam is Ismary, Groenendaal- Pereira, geboren in Venezuela en mijn eerste kennismaking met traditionele Thaise massage was in 2007.

Sinds 2008 geef ik yogales in mijn geboortestad Maracaibo.

 

In 2013 had ik de geweldige kans naar Chiang Mai – Thailand te reizen en kon de acupressuurtechniek verdiepen en de Thaise voetmassage leren.

Momenteel volg ik mijn tweede jaar opleiding tot Therapeut aan de Thai Dee school in Nieuwegein.

 

Ik woon nu bijna 5 jaar in Nederland, liefde bracht me naar dit vlakke land.

Ik ben zeer vereerd om sinds oktober 2019 deel uit te maken van het Prevente-team.

 

TMT is een van de oudste holistische therapieën (geest en lichaam) die er bestaan. Als je je afvraagt ​​wat TMT is, kan ik je vertellen dat het een mengsel is van drukken, draaien, rekken die worden toegepast met verschillende delen van mijn lichaam (handen, duimen, ellebogen, knieën, enz.)

TTM is een samensmelting van yogamassage en acupressuur. Gericht op energiepunten en bindweefsel. Door de uit yoga afgeleide rekoefeningen toe te passen tijdens de behandeling, verkrijgt de cliënt een diepe en meditatieve ontspanning, wellicht een gevoel van ruimte, diepe ontspanning en harmonie.

 

In Thailand wordt het beschouwd als een therapie en maakt het deel uit van de Traditionele Thaise Geneeskunde.

Werking die TMT ons biedt: verlicht stress, kalmeert de geest, verbetert de bloedsomloop en het ademhalingssysteem. Het helpt ons onder andere problemen zoals slapeloosheid, nek-, rug-, gewrichts-, spierpijn, ischias, kniepijn, uitputting, hoofdpijn en spijsverteringsstoornissen te genezen.

 

Wie kan het TMT ontvangen? Huisvrouwen, professionals, sporters, zwangere vrouwen, ouderen, iedereen is welkom om het belonende effect te ervaren dat een TMT behandeling geeft.

 

In Prevente vind je deze therapie, die kan worden uitgevoerd op een matras of op één tafel, ook met gebruik van olie, afhankelijk van de voorkeur van de klant.

 

“Verander me niet, raak me aan. Ik zal veranderen door de aanraking van je handen.”