Jacqueline Hopstaken

Mijn naam is Jacqueline Hopstaken. Sinds 36 jaar zit ik in het vak. Door de vele behandelingen die ik heb gegeven door de jaren heen en mijn jaarlijkse bijscholing, kan ik wel zeggen dat ik veel ervaring heb met ontspanningsmassages, shiatsu therapie, cranio sacraal therapie en integratie van vele technieken waardoor ik op maat kan werken met de vraag en het aandachtsgebied wat u heeft . Van mijn klanten hoor ik terug dat ze vooral mijn persoonlijke aanpak en de behandeling die gericht is op de vraag erg waarderen.

Inmiddels werk ik met een team met  12 collega’s. Collega’s die weer zijn gespecialiseerd in andere gebieden, zoals sportmassage, shiatsu, ayurvedische behandeling, voetreflexzonetherapie, thai behandelingen en energetische natuurgeneeskundige behandelingen.

Wij zijn geaccrediteerd bij de meeste zorgverzekeringen. Dit betekent dat veel van onze behandelingen door de aanvullende zorgverzekeringen worden vergoed.

Wilt u een ontspanningsmassage, een sportmassage of een natuurgeneeskundig therapeutische behandeling, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Ik hoop u snel te zien in onze praktijk!