Touch pro – massage

Op een ergonomisch ontwikkelde stoel, worden uw rug, nek, schouders, armen en hoofd gemasseerd. U zit met uw kleding aan in een ontspannen houding op de stoel.
Ik werk hierbij met shiatsu handgrepen en werk dus mn. met drukpuntmassage.
Deze massage werkt ontspannend en is zeer geschikt om op de werkplek of bij mensen thuis te verzorgen. Het moment van ontspannen geeft daarna een betere concentratie en prestatie kwaliteit. Het is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen.

Stoelmassage:

Wij bieden u de gelegenheid om kennis te maken met stoelmassage op locatie. De stoelmassage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpunt massage, Shiatsu, wat letterlijk vingerdruk betekent. De massage wordt gegeven door de kleding heen op het hoofd, nek, schouders, rug en armen in een speciaal ontworpen stoel en duurt ongeveer 20 minuten waardoor de massage opwekkend is en blijft terwijl de spieren die lijden onder een verkeerde lichaamshouding en stress ontspannen.
Stoelmassage is dus een korte ontspannende maar ook activerende massage ter preventie van alle werkgerelateerde klachten zoals stress en RSI. Het is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten doorstromen en het lichaam in balans te brengen.

Mogelijkheden:

U kunt diverse contracten afsluiten, waarbij de basis een serie afspraken zal zijn. De continuïteit in de behandelingen is erg belangrijk voor het resultaat.
Het is mogelijk dat ik naar uw bedrijf toekom en u en uw werknemers regelmatig een touch pro stoelmassage geef. Tevens is het mogelijk om naar u thuis toe te komen en u regelmatig een stoelmassage te geven. De praktijk leert dat dit voor veel mensen een weldaad is. Ook mensen die bed gebonden, rolstoel gebonden zijn, hebben veel baat bij deze massage vorm.

Preventief Drukpuntbehandeling:

De Touch Pro stoelmassage of te wel acupressuur is een gezondheidsbevorderende drukpuntbehandeling van 15 a 20 minuten geschikt voor alle beroepsgroepen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat een groot deel van het huisartsenbezoek in Nederland voor 80 % heeft te maken met stress, en 60% met R.S.I. Klachten zoals verkrampte spieren in nek en schouderpartij, lusteloosheid, slechte concentratie, slapeloosheid, hoofdpijn, zijn te verhelpen door een wekelijkse behandeling in uw bedrijf. Let wel, Touch Pro stoelmassage is een preventieve massage en niet therapeutisch bedoeld. Ieder zal zich na de massage ontspannen en verkwikt voelen, beter de werkzaamheden aankunnen en meer gemotiveerd zijn om zich in te zetten voor het bedrijf. het verhoogt het lichaamsbewustzijn.

We komen bij u op locatie, evenementen en bij u thuis met stoelmassage en tafelmassages.